Zalen

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor bijvoorbeeld uw bruiloft, receptie- of familiefeest? Zoek niet langer... Wij beschikken over mooie, modern ingerichte zalen die voor vrijwel iedere gelegenheid geschikt zijn. Frisse en lichte kleuren, in combinatie met lichteffecten en fraaie, decoratieve elementen zorgen voor een prettige sfeer, waar u en uw gasten zich prettig bij voelen. Naast zaalverhuur kunnen wij de organisatie van uw feest volledig voor u in handen nemen, van de catering tot het regelen van artiesten en entertainment. Volledig afgestemd op uw wensen en budget. Onze zalen zijn vernoemd naar steden waar in het verleden de wereldhandelstentoonstelling heeft plaatsgevonden. De zalen variëren in grootte en stijl en zijn voorzien van alle hedendaagse faciliteiten.

Londen zaal

Een grote zaal met eigen bar en houten dansvloer. Geschikt voor bijeenkomsten tot 250 personen, of in combinatie met de Montreal zaal, tot 600 personen. Bijzonderheden: toegang via trap/hellingbaan, bar, daglicht, houten dansvloer. Deze zaal is geschikt voor het houden van feesten en vergaderingen of bijeenkomsten.

Milaan zaal

De Milaan zaal is uitermate geschikt als ontvangstruimte voor uw gasten. De zaal doet tevens dienst als ruimte voor het nuttigen van een drankje en een hapje voorafgaand aan, tijdens of na afloop van uw bijeenkomst. Geschikt voor 100 personen. Bijzonderheden: begane grond, bar en daglicht. Deze zaal is geschikt voor het houden van feesten en vergaderingen of bijeenkomsten.

Montreal zaal

Een sfeervolle zaal, met veranda en klein terras. Geschikt voor bijeenkomsten tot 100 personen, of in combinatie met de Londen zaal, tot 600 personen. Bijzonderheden: toegang via trap/hellingbaan, geen bar, daglicht, veranda. Deze zaal is geschikt voor het houden van een vergaderingen of bijeenkomst. Of in combinatie met de Londen zaal voor het houden van feesten.

Parijs zaal

Een trendy zaal met eigen bar. Geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook in te richten met dansvloer. Geschikt voor bijeenkomsten tot 75 personen, of in combinatie met de Wembley zaal, tot 150 personen. Bijzonderheden: toegang via trap/hellingbaan, bar, daglicht, dansvloer Deze zaal is geschikt voor het houden van feesten en vergaderingen of bijeenkomsten.

Wembley zaal

Een moderne zaal, waarin dankzij de aanwezige lichtwand een geheel eigen sfeer kan worden gecreëerd. Geschikt voor bijeenkomsten tot 75 personen, of in combinatie met de Parijs zaal, tot 150 personen. Bijzonderheden: toegang via trap/hellingbaan, geen bar, geen daglicht. Deze zaal is geschikt voor het houden van een vergaderingen of bijeenkomst. Of in combinatie met de Parijs zaal voor het houden van feesten.

Atlanta zaal

Comfortabele ruimte, voor bijeenkomsten tot 12 personen. Bijzonderheden: begane grond, geen bar en daglicht. Deze zaal is geschikt voor het houden van vergaderingen en bijeenkomsten.