Opvolgers voor ons familiebedrijf

Na zeventien jaar komt er een einde aan het schitterende avontuur dat wij in 2002 als familie zijn begonnen. Met ingang van 1 april aanstaande dragen wij het stokje over aan Jan-Willem Punt en Erik Hoofs. U kent beide heren wellicht van het Beekse Restaurant De Lindeboom New Style.

De keuze om te stoppen valt vanzelfsprekend zwaar, maar is weloverwogen. Het was onze droom een eigen horeca-etablissement op te bouwen en die droom is met de overname van ’t Kaar in 2002 en in de jaren daarna uitgekomen. Met elkaar en ons betrokken team van medewerkers hebben we de locatie op de kaart gezet als een professioneel, eigentijds en veelzijdig zalen- en congrescentrum. Geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, als ook voor feesten en partijen. Daar zijn we zonder meer trots op. Er is echter meer in het leven dan hard werken. Mede door de gezondheid van Ingrid zijn we ons daarvan ongelooflijk bewust. We hebben er dan ook voor gekozen onze familie voorop te stellen. Een moeilijke beslissing, maar het voelt goed. Mede ook omdat we in Jan-Willem Punt en Erik Hoofs twee tópopvolgers hebben gevonden, waardoor we ’t Kaar in vertrouwde handen kunnen achterlaten.

Wat de toekomst brengt, privé en zakelijk, wijst de toekomst vanzelf uit. Voor nu is het goed zo.

Het zalen- en congrescentrum wordt in beginsel in dezelfde lijn voortgezet als nu. Daniëlle blijft onder de nieuwe eigenaren aan ’t Kaar verbonden. U mag dus ook na 1 april op de vertrouwde hartelijkheid én persoonlijk service rekenen die ’t Kaar zo onderscheidend heeft gemaakt.

De contactgegevens van ’t Kaar blijven ongewijzigd. Voor info en reserveringen kunt u contact opnemen via: info@tkaar.nl, reserveringen@tkaar.nl of per telefoon via nummer 046 – 4372470.

Jan-Willem Punt en Erik Hoofs zijn met ingang van 1 april ook via deze contactgegevens bereikbaar.

Heel veel dank voor de fijne samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen in de voorbije jaren. Mede dankzij u kijken we terug op een ongelooflijk mooie tijd en daar heffen we graag het glas op.

We hopen u van harte te mogen ontvangen en persoonlijk te kunnen bedanken tijdens onze afscheidsborrel voor onze gewaardeerde relaties, op dinsdag 26 maart tussen xx.xx en xx.xx uur.

Hartelijke groet,

Paul, Ingrid en Daniëlle Kusters