Catering

Het is feest en dus mag het u en uw gasten aan niets ontbreken. In onze professionele keuken bereiden wij voor iedere gelegenheid smakelijke lekkernijen. Van overheerlijke borrelhapjes tot compleet verzorgde meergangendiners. Of wat te denken van een luxe Italiaans, Mexicaans, Caribisch of Limburgs buffet? Sfeervol gepresenteerd. En volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen, voorkeuren en budget.

Ook vanuit culinair oogpunt bezorgen wij u graag een dag waar u nog lang aan terugdenkt. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

.

Borrelarrangementen

U geeft een receptie of een borrel en wilt hierbij iets eten, maar u heeft geen zin in een buffet? Dan kunt u kiezen voor een borrelarrangement.

Tussendoortjes

U kunt uw arrangement aanvullen met diverse soorten gezonde, hartige en zoete snacks zoals bijvoorbeeld fruit, saucijzenbroodje of een lekker stukje Limburgse vlaai.

Koffie & bruidstafel

Wij serveren de koffie en bruidstafel in buffetvorm. In informele setting plaatsen we één of meerdere buffetten in de zaal, waarvan de broodtafel word geserveerd.

Buffetten

U kunt zelf uw buffet samenstellen, zodat dit geheel bij uw wensen past. Onze ervaringen en uw wensen maken het geheel tot een geslaagde avond.